ayyuzlum fm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ayyüzlüm müzigin gercek adresi

AnasayfatoplisteLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» ayyuzlum cafe
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptySalı Kas. 11, 2008 10:31 pm tarafından ayyuzlum

» ! güNLük !
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptySalı Kas. 11, 2008 10:30 pm tarafından ayyuzlum

» ilginc güzellik önerileri
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptySalı Kas. 11, 2008 10:28 pm tarafından ayyuzlum

» AYYUZLUM fm de Kim Aşık?
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptySalı Kas. 11, 2008 4:14 pm tarafından MECHUL

» hosgeldiniz
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptySalı Kas. 11, 2008 2:22 pm tarafından ayyuzlumbndfm

» Meyvelerin Güzellige Faydaları
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptySalı Kas. 11, 2008 11:31 am tarafından MECHUL

» VİZYONDAKİLER
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptyPtsi Kas. 10, 2008 5:38 pm tarafından ayyuzlumbndfm

» Kahve falı şekilleri
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptyPtsi Kas. 10, 2008 5:25 pm tarafından ayyuzlumbndfm

» SSS YARDIM MENUSU
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptyPtsi Kas. 10, 2008 4:35 pm tarafından ayyuzlumbndfm

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 8 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 8 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 141 kişi Ptsi Eyl. 30, 2024 6:23 am tarihinde online oldu.

Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı

YazarMesaj
ayyuzlumbndfm
Admin
Admin
ayyuzlumbndfm

Kadın
Lakap : ayyuzlum
Rep :
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı Right_bar_bleue

ruh hali : Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı Ozlemi10
tuttuğu takım : Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı 1444

Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı Empty
MesajKonu: Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı   Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 9:00 pm

Değerli üyelerimiz:

Forum kurallarımız gereği her üyenin tek bir kullanıcı adı (nick) kullanması zorunludur. Bu kuralı ihlal edenlerin, birden fazla nick sahiplerinin sistemimiz tarafından tespit edildikleri ve hesaplarının kapatıldığını bildirmek durumundayım.

Böyle bir durumla karşılaşmamanız için bu konumdaki üyelerimizin bana özel mesajla kullanmak istedikleri nick ve silinmesini istedikleri nickleri özel mesajla gecmeleri gerekmektedir.

Her silinmesini istediğiniz her nick için mail teyidini gecmeyi unutmayın. (Teyid olunmayan nickler işlem görmiyecek ve sistem tarafından engelleneceklerdir).

Bu basit kuralımızı dikkate almanızı ve bundan sonra bu tip işlemlerden kaçınılmasını siz değerli üyelerimizden rica ediyoruz.

ayyuzlumbndfm
http://ayyuzlumbndfm.tr.gg

Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı
1 sayfadaki 1 sayfası