ayyuzlum fm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ayyüzlüm müzigin gercek adresi

AnasayfatoplisteLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» ayyuzlum cafe
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptySalı Kas. 11, 2008 10:31 pm tarafından ayyuzlum

» ! güNLük !
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptySalı Kas. 11, 2008 10:30 pm tarafından ayyuzlum

» ilginc güzellik önerileri
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptySalı Kas. 11, 2008 10:28 pm tarafından ayyuzlum

» AYYUZLUM fm de Kim Aşık?
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptySalı Kas. 11, 2008 4:14 pm tarafından MECHUL

» hosgeldiniz
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptySalı Kas. 11, 2008 2:22 pm tarafından ayyuzlumbndfm

» Meyvelerin Güzellige Faydaları
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptySalı Kas. 11, 2008 11:31 am tarafından MECHUL

» VİZYONDAKİLER
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptyPtsi Kas. 10, 2008 5:38 pm tarafından ayyuzlumbndfm

» Kahve falı şekilleri
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptyPtsi Kas. 10, 2008 5:25 pm tarafından ayyuzlumbndfm

» SSS YARDIM MENUSU
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptyPtsi Kas. 10, 2008 4:35 pm tarafından ayyuzlumbndfm

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 141 kişi Ptsi Eyl. 30, 2024 6:23 am tarihinde online oldu.

Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor.

YazarMesaj
ayyuzlumbndfm
Admin
Admin
ayyuzlumbndfm

Kadın
Lakap : ayyuzlum
Rep :
Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. Right_bar_bleue

ruh hali : Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. Ozlemi10
tuttuğu takım : Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. 1444

Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. Empty
MesajKonu: Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor.   Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor. EmptyPaz Kas. 09, 2008 11:02 pm

Amacımız Sitemizin üyelerinin Belirli saatler arasında internetten Dj'lerimizin çalacağı müzikleri dinleyebilmelerini sağlamak.

Siteden ulaşım dışında radyo http://ayyuzlumbdnfm.tr.gg Adresindende Ulaşılabilecektir.

Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar Lütfen bana özel mesaj yolu ile ulaşsınlar. Online yayın yapabilecekleri saatleri ve süresini. Biz buna göre bir şema hazırlayıp saatleri belirleyeceğiz. Radyomuzun içeriği daha çok slow pop türkü vs tarzında olacaktır. Buna göre bir mp3 arşivinizin olmasınada dikkat edin lütfen.

Yayınımız Dj Programı ile Djler tarafından yapılacaktır. Hayırlı olsun.. Şablonumuz aşağıdadır. Lütfen Özel Mesaj ile bildirmeye özen gösterin.

Online Günler:
Online Saat Aralığı: // --Yayın Yapmak istediğiniz saatler
Anons: Var/Yok
internet Online Süresi:

ayyuzlumfm yönetim
http://ayyuzlumbndfm.tr.gg

Ayyzulum fm Yayında, Dj'Ler Aranıyor.
1 sayfadaki 1 sayfası